Services

The Gene draait om het idee. Met sterke ideeën maken we effectieve campagnes, een concept dat relevant is voor het merk. Zo bedenken we een creatieve oplossing voor een probleem, helpen we mee om nieuwe producten en diensten te introduceren en zijn we op een slimme manier continu aanwezig bij de doelgroep.

Afhankelijk van de vraag en het budget bepalen we de beste strategie, zowel online als offline. En dat doen we niet alleen, maar in nauw overleg met de klant. De beste ideeën bedenk je samen. En koffie drink je ook samen.

Bel of mail met Joran: 06 27 311 009 | joran@thegene.nl

Concept

Iedere campagne begint met een goed concept. En ieder concept begint met een slim inzicht. Strategie en creatie werken in deze fase nauw samen. Zodra het concept staat en duidelijk is welke middelen we inzetten, starten we met de uitwerking.
Bekijk ons werk

Uitwerking

We hechten ook veel waarde aan de uitwerking. Creatie is verantwoordelijk en betrekt zoveel mogelijk de klant. We houden de lijnen kort zodat er efficiënt gewerkt wordt.
Bekijk ons werk

Fotografie

We hebben een inhouse fotograaf die we snel kunnen betrekken bij een project. Voordeel is extra denkkracht en we kunnen vrij makkelijk een testshoot doen. Zo kunnen we nog beter een concept visualiseren en de klant overtuigen van een goed idee.
Bekijk ons werk

2016_the-gene-logo_payoff_klein